Behold utsikten, monter glassrekkverk!

Glassrekkverk skjermer for vinden, men beholder utsikten. I tillegg slipper du lyset inn. Alle våre glass leveres som godkjente sikkerhetsglass. Rekkverkene kan leveres i mange alternative utførelser.

Rustfritt og syrefast stål i 316 kvalitet. Ulike stolper i aluminium, og frittstående glass festet til aluminiumsprofil i gulv eller dekkekant, eller glass festet med bolter i trappevanger eller dekkekanter. De fleste rekkverkene våre kan du montere selv. Vedlagte link viser montering av rekkverk i syrefaststål. https://www.youtube.com/watch?v=EXW3RI86l6w Ta gjerne kontakt med oss for nærmere informasjon eller hjelp til beregning av rekkverk.

 

Glass er lekkert, lyst og luftig. Det finnes i tillegg til ute bruk også mange bruksområder for glass inne i huset. Trykk her for å se noe av mulighetene du har ved å bruke glass innendørs for å oppnå et mer luftig og moderne utseende i ditt hjem eller på ditt kontor.

Glassrekkverk fra Riis Dør og Vindu
Glassrekkverk fra Riis Dør og Vindu 2
Glassrekkverk fra Riis Dør og Vindu 3

Be om pristilbud på glassrekkverk

  • Ved å trykke "be om pristilbud" i dette skjemaet aksepterer du at vi kan lagre personopplysningene og meldingen for å kunne yte god kundeservice. Les vår personvernerklæring.
glassrekkverk til trapp